2012. január 2., hétfő

Helyzetjelentés - az első bejegyzés az oldalon

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntöm Önt blogomon, melynek fő célja a természetfotózás, utazások, kirándulások során tapasztalt élmények bemutatása idehaza és a nagyvilágban.
Facebook oldalam:  Albert István fotógaléria

1973-ban születtem Budapesten, ahol azóta is élek a családommal és dolgozom. Fontos számomra a természetvédelem, legjobban a természet fotózása érdekel hobby szinten.

A fotózással először egy analóg fényképezőgéppel ismerkedtem még gyermekkoromban, de igazán 2004-ben, egy kompakt gép segítségével - amikor kölcsönkértem egy kiránduláshoz. Érdeklődésem egyre fokozódott iránta.
Már az elején a természet és a tájképek készítése, madarak fotózása kötötte le a figyelmemet a legjobban, sokat utazom a nagyvilágban. 2014 áprilisában megvettem életem első DSLR gépét egy Nikon D5200-at, 18-105 VR kitben, amit azóta próbálok egyre jobban megismerni, használni és tudásomat fejleszteni. Ebben nagy segítségemre van a szakirodalom, barátaim, akik segítenek a tanulásban, internetes fórumok. Objektív parkom része még egy Tamron 70-300 f4-5.6 Di SP USD Vc teleobjektív is.

A fotózás és az írás iránti szeretet ötvözve 2012 decemberében elkezdtem írni ezt a blogot - természetesen természetfotózás kategóriában, időnként megszínezve utazásokkal, hasznos információkkal ellátva. 

Fotók kidolgozása: 
Adobe Photoshop Lightroom 4.4
Photoscape 

Köszönöm, hogy ellátogatott a blogomra!

2 megjegyzés: