2013. május 9., csütörtök

A Tóváros projekt

Mindig új helyeket ismerek meg, ahol sok szépet láthatok.... Ez volt a Tóvárosnál is, ahol legutóbb voltunk. A fotózásban az volt plusz, hogy nagyon szép idő volt, és esti fényekben tehettük meg mindezt. Rájöttünk, hogy ilyenkor és reggel tudunk nagyon szép képeket készíteni, mert ilyenkor a fények is sokkal szebbek. Napközben sokszor esélytelen egy jó kép elkészítése, mert a tűző napsütésben nagyon könnyen beég a fotó. És rádöbbentünk, hogy amikor beköszönt a jó idő, vége a télnek és már reggel 5.30-kor világos van, és este nagyon későn megy le a nap, nos akkor a reggeli órákban és az esti órákban érdemes kimenni és nem csak azért, mert nincsen még meleg. 
Újbuda - Tóvárosban sosem csalódtam, nagyon szép környék, rengeteg témát nyújt. Ha ott laknék, biztos minden nap kimennék reggel is meg este is, sétálni , futni egyet, vagy ha lenne kutyám, akkor kutyát sétáltatni.  
Ahogy lenni szokott, természetesen Jégmadár sehol sem volt, de voltak makrótémák, tájfotók és természetfotók. És egy régi álmom teljesült, hogy egy sínpárt végre naplementével együtt lefotózzak. Hogy a képek hogy sikerültek az olvasóimra bízom :-)
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése