2013. szeptember 27., péntek

Nyaraltunk....

Az idei nyár sem múlt el kis pihenés, kikapcsolódás, nyaralás nélkül. Erről készült két videó is (vagyis slideshow), amit most közzéteszek, remélem tetszeni fog olvasóimnak.

Az első hely Tihany volt. Szerintem ide legalább egyszer eljön aki teheti, aki kihagyja, nem is szereti a Balatont. Idén ráadásul úgy sikerült, hogy majdnem egy egész napra. Mindig nyújt valami felejthetetlen élményt. Már maga a régi házaknak van természetesen egy hangulata, de ha letévedünk a belső-tóhoz, akkor páratlan élményben lesz részünk. Itt láthatunk lovakat, szürkemarhákat, de láttam már itt szitakötőt, ürgét, kócsagot, sirályt, ragadozó madarakat és Búbos Vöcsköt is halászni. És most sikerült úgy beosztani az időt, hogy pont naplementére érkeztünk ehhez a tóhoz.

Nem is szaporítom a szót, hadd beszéljenek a képek, járjuk be ezt a szép helyet együtt!  
A másik nagyon kellemes hely volt számomra a Miskolctapolcai Barlangfürdő, ami nagyon szépen kidolgozott, tiszta és gyönyörűen felépített. Nincs közel lakóhelyünkhöz, de én azt mondom megérte leutazni oda. Aki szeretne egy napot ejtőzni, kikapcsolódni, fürdeni - érdemes akár hajnalban is elindulni oda. De nem is szaporítom tovább a szót, ez a bemutató már elkészült, hadd beszéljenek inkább a képek. Jó szórakozást !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése