2013. november 16., szombat

Budapest, Te Csodálatos...!

Sokszor messzire utazunk, hogy valami szépet lássunk - és egy dunai hajókázás során rádöbbenünk, hogy belvárosunk a legszebb. Én is így jártam legutóbb, amikor barátainkkal elmentünk egy esti kirándulásra. A BKK-nak köszönhetően egyszerűen csak egy bérlet felmutatásával jó egy órát utazhatunk a Dunánk - és közben remek felvételeket is készíthetünk. Persze, ha nincs bérletünk nem kell kétségbe esni, négy vonaljegy árából is útra kelhetünk. Aki esetleg nem tudta, remélem hasznos információhoz jutott most e sorokat olvasva :-)

Annyira megihletett ez a kirándulás, hogy egy "röpke" 8 perces videót is készítettem róla, akinek van kedve és ideje tekintse meg. Rövid leírás róla: "Hangulatos esti hajókázás Budapesten. Az összeállításban olyanokat láthatnak mint Budai Vár, Lánc-híd, Erzsébet-híd, Gellért hegy, Citadella, stb. Kellemes szórakozást kívánok!"
 
Szerintem érdemes legalább egyszer kipróbálni, felmehetünk a hajó tetejére is. Érdemes állványt vinni, ha fotózni támad kedvünk, mert szabadkézből jópárszor megremeghet a készülék. Az is biztos, hogy nem ez lesz az utolsó ilyen albumom, még szeretnék sok esti képet készíteni belvárosunkról.

De most fogjunk neki és tegyünk egy szép virtuális sétát, csodáljuk meg Budapestet!
(Tipp: Ha a képekre kattintunk, nagyban is megtekinthetjük őket)
És a Csodálatos Budapest, Magical Budapest kisfilm:
A lényeg, hogy megéri, hajókázzunk Budapesten a BKK-val egy nagyot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése