2017. február 27., hétfő

A hónap fotója

Valahogy a február mindig gyorsan elrepül. Azért szerencsére fotózásban most sem volt hiány, viszonylag sokat ültünk a kedvenc leskunyhónkban tollas barátainkat megfigyelve. Lassan véget ér a téli madáretetés, hamarosan kivirágzik a természet, a télnek is búcsút mondunk - eleget fáztunk is, így egy darabig azt hiszem nem is vágyom rá. Jó szolgálatot tett azért a hideg, nem várt vendégeink is érkeztek. Egyik ilyen meglepetés volt e hónapban a zöld küllő, így sikerült végre értékelhetően lefotóznom. Így ez a kép lett a hónap fotója, a közösségi oldalak szavazatai alapján is és egyben ezzel a fotóval zárom a téli időszakot.


2 megjegyzés:

  1. De jó, hogy ez a kép lett a hónap fotója. A zöld küllő azért kedves a számomra, mert az őrségi házikónk kertjében gyakori vendég. Sajnos lefényképezni még nem tudtam. (Hiába, a legjobb téma mindig akkor kerül elénk, ha nincs nálunk fényképzőgép... kicsit Murphy :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó, ha gyakori vendég a zöld küllő, én is szeretem ezt a madarat. Én gyakran csinálom azt, hogy bárhová megyek, ahová tudom a fényképezőgépet is viszem magammal :-)

      Törlés