Vendégkönyv

Köszönöm, hogy az oldalra látogatott! A Vendégkönyv részt azért hoztam létre, hogy ide az oldallal, képekkel, írásokkal kapcsolatos megjegyzéseket lehet írni. Előre is köszönöm az észrevételeket, mert így lehet igazán épülni belőle.


Bízom benne, hogy a blog, a fotók, no meg az írások megnyerték tetszését.


Köszönöm, ha ír a Vendégkönyvbe!
Albert István

8 megjegyzés:

 1. Kedves István,
  Tetszik ahogy folyamatosan fejlesztgeted a blogod arculatát.
  Szívesen látogatok olyan témájú blogokat, melyek hasonlóak az enyémhez. Új, számomra még ismeretlen helyek, lehetőségek után kutatva. Így akadtam rá anno a blogodra is. További sok sikert és élményt kívánok!
  Üdv Miklós

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Miklós ! Nagyon szépen köszönöm, igyekszem :-) Manapság elég nehéz új helyeket, lehetőségeket mutatni, mert ami nagyon ritka azt is lefotózza már valaki, de nem adom fel. Örülök, hogy rátaláltál és ezáltal én is a Te blogodat láthattam. Hasonló jókat kívánok én is :-) Még egyszer köszönöm! üdvözlettel: István

   Törlés
 2. Kedves István!
  Nagyon örülök, hogy idetaláltam. Gratulálok a bloghoz, gratulálok a fényképekhez! Szerettem volna a bloggeren keresztül hozzászólást írni az egyik tihanyos bejegyzéséhez, de nem tudtam... lehet, hogy nálam van a hiba, nem tudom.
  Szerettem volna figyelmébe ajánlani a Téli Tihany Teljesítménytúrát. Jöjjenek el a következőre februárban! Tihany télen is gyönyörű és ezen a túrán egy teljesen új arcát ismerhetné meg. Biztos vagyok benne, hogy ott is csodás fotókat készítene :)
  Üdvözlettel: J.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves J.! Én is örülök, hogy ellátogatott a blogra és tetszettek a fényképek. Lehet hozzászólást írni, Google vagy egyéb bejelentkezéssel, csak jóváhagyás után jelennek meg az üzenetek. Téli Tihany Teljesítménytúra? Nem rossz ötlet, februárig még alszunk rá párat :-) Télen még nem láttam azt a csodaszép helyet, számomra megunhatatlan. Köszönöm a beírást a Vendégkönyvbe :-)

   Törlés
 3. Gratulálok a bloghoz.Nagyszerű fotók nagyszerú fotósról tanuskodnak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Ottó! Köszönöm, hogy a blogra látogatott és hogy tetszettek a fotók! :-) Érdemes többször visszalátogatni :-)

   Törlés
 4. Köszönöm az élményt.Csodás fotók.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én meg köszönöm, hogy ilyen gyakran idelátogatsz :-)

   Törlés